• Fri frakt over 800,-
  • Sendes alltid innen 24 timer
  • Gratis retur innen 14 dager

Om Vitadin As

Vi vil gjerne vise mennesker hvor enkelt det kan være å holde det menneskelige maskineriet i gang lenge og på en tilfredsstillende måte. Vår mening er at det skal ikke så mye til, og det finnes enkle treningsapparater og hjelpemidler som kan bidra i hverdagen.

Har du noen gang tenkt på at kroppen din er et mesterverk? Når du er frisk fungerer den perfekt, helt ned til minste detalj. Hver del har sin bestemte funksjon og oppgave, og de ulike delene samarbeider til beste for helheten. En dag får én del for mye å gjøre, og da må en annen del avlaste. Noe som ofte går bra en stund. Men i lengden er det ikke så heldig med denne skjevfordelingen. For stor belastning på én del kan føre til belastningsskader. Ubalanse i energiflyten kan føre til slapphet og trøtthet, og hvis det ikke blir gjort noe med det, blir det et varig problem eller sykdom.

Det er mange måter du kan hjelpe kroppen din til å bevare eller finne tilbake til sin velfungerende tilstand. Kanskje gjør du allerede en del, som å være i bevegelse minimum 30 minutter hver dag, oppholde deg utendørs og spise 5 om dagen? Det viktigste er at du finner din måte å vedlikeholde kroppen din på slik at den fungerer godt og du føler deg bra.

Våre produkter er ment som et bidrag til akkurat dette. En hjelp og motvekt til stress, ytre forurensing, dårlig kosthold, for lite trening og bevegelse. For eksempel har mange av oss problemer med at avgiftningssystemet har for mye å gjøre og avfallsstoffene blir værende i kroppen. Dette fører ofte til at du får mindre energi, blir slapp, får stive muskler eller smerter i kroppen.

Blodsirkulasjonen helt essensiell for å vedlikeholde en god helse. God blodsirkulasjon gir mer oksygen til cellene og det gjør at fler avfallsstoffer kommer ut av kroppen.

Studier som sammenligner riktig gamle mennesker finner kun 2 fellestrekk, hvis man ser bort fra at noen har arvet gode gener. Det ene er at de er nøkterne med mat – de spiser seg aldri helt mette, eller de spiser lite i perioder slik at kroppen kan restituere. Det andre er at de daglig stimulerer blodsirkulasjonen; det kan være noe så enkelt som at de frotterer kroppen med håndkleet etter en dusj.

Det er mange veier til et langt og godt liv. Vi har solgt over 3000 biomatter siden vi startet og mer enn 2000 trenings- og massasjepuffer.

Vi håper noen av våre produkter kan hjelpe deg på vei til større velvære og mer energi!