• Fri frakt over 800,-
  • Sendes alltid innen 24 timer
  • Gratis retur innen 14 dager

Tips og råd Biomatten

I mer enn40år har Biomatten vært en sunn og trygg behandlingfor å forbedrehelsen. Du kan behandle ulike symptomer og lidelser, og du kan bruke den forebyggende.

Til tross for Biomattens popularitet, er få klar over hvordan den fungerer:

  • varmeeffekt
  • infrarødt lys
  • negative ioner
  • ametyst og turmalin

Varmeeffekt

Bruk gjerne matten fordi du er frossen og vil øke kroppstemperaturen. Varmebehandling alene kan være effektivt. Varmen fra matten gårdypt inn i kroppen, hever energinivået, og forbedrer mange funksjoner. Varmebehandling gir økt blodgjennomstrømming i vevet, og kan dermed bidra til å lindre smerter og bedre bevegelighet imuskler og ledd.Samt bedrer transport av næringsstoffer,og oksygen til skadede kroppsdeler.

Tips: Sett termostatentil 70 grader og legg deg ned med det samme. Du kjenner ikke varmen umiddelbart, men etter få minutter vil varmen bre seg i hele kroppslengden. Så blir det varmere og varmere –en fantastisk følelse strømmerofte ut til alle ledd.

Infrarødt lys

De infrarøde bølgenegjørat kroppscellene vibrerer og varmes. Detteutvider blodårene og nerveendene, og gir kroppen energi fra innsiden. Denneenergienøker forbrenningen, forbedrer celledelingog stimulererblodsirkulasjonen. Samtidig gavner dethelbredelsesprosesser.

Tips: Sett termostaten til 55 grader og vent til displayet viser riktig temperatur (55). Ligg på Biomatten med denne temperaturen i minst 30 minutter. Tester har vist (Journal of the American Medical Association) at du mister så mye som 600 kalorier i løpet av denne halvtimen. Passiv slanking!

Negative ioner:

Vi skal helst omgi oss med mest mulig negative ioner. Det er for eksempel stort overskudd av negative ioner ved fossefall og høyt til fjells –og derfor føler vi oss så livsfriske i slike miljøer. De renser luften for forurensning og gjør at vi blir sprudlende og glade -har en dypt avslappende effekt på kroppen og sinnet, reduserer mental utmattelse, angst, og negativitet.

Tips: Uansett hvordan du bruker matten så trykk alltid på knappen som viser NP (negative potential).

Ametystog turmalin

Hvor kommer edelsteneneinn i alt dette? Krystalleneer naturligekildertil infrarød stråling og negative ioner. 25-30% av ametyst er laget av silisiumoksyd (SiO2)somhar unike ledningsegenskaper. Ved at krystallene varmes opp øker den totale mengden infrarød varme og negative ioner. Forskning har vist at denne kombinasjonen er helt unik.

Tips: Du kan gjerne bruke Biomatten som underlag hele natten. Da anbefales et tynt dekke, gjerne av ull –hvis den føleshard. Du kan stille Biomatten til å være på i 2, 4 eller 8 timer. Kroppstemperatur eller ørlite over (40 grader) anbefales ved bruk hele natten.

Noen spør om det er trygt å sove på Biomatten, ettersom det er en elektrisk enhet. Biomatten er fullstendig trygg å sove på hver natt. Den er et FDA-godkjent(Usa)medisinsk produkt med 510k status, som betyr at den har bestått en serie av strenge sikkerhets-og ytelsestester for å garantere at den er trygg å bruke for mennesker.

Biomatten er en favoritt over hele verden og er en sunn måte å behandle mange helseutfordringer, uten å måtte ty til dyre legemidler med ubehagelige bivirkninger. Det er til nå solgt mer enn 3 millioner Biomatter på verdensbasis, og 3000 i Norge.

Moogruppen Test Person

Posted in Biomatte

You might also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *